Selamat datang di situs resmi Posko Cah Edan. disini anda bisa mengetahui segala informasi mengenai segala hal yang berhubungan dengan Arif Citenx beserta Ben Edan
info@poskocahedan.com

Selamat Datang di Web Posko Cah Edan.


Selamat datang di website resmi Posko Cah Edan. disini soba-sobit bisa mengikuti informasi mengenai segala hal yang berkaitan pada Kegiatan Posko Cah Edan, seperti jadwal event, informasi karya cipta kami, penjualan merchandise dari Posko Cah Edan & serta informasi yang lain.

Apa Kata Klien Kami.

  • Aku wingi bar nanggap mas Arif Citenx ndo acara nikahanku.. aku puwas tenan.. acarane sukses kabeh. aku sak keluarga yo seneng, acara nikahan lebih ono artine. tapi sayang, mas arif citenx pas tak jak foto bareng, aku dipeluk.. bojoku nganti nesu.. mblayu ning kamar karo nangis.

    Endelwati
  • Suwun mas arif... acara nikahanku dadi rame lan meriyah. sisuk-sisuk lek ono acara keluarga.. mugi iso nanggap maneh. Lek aku mbojo maneh karo mbok nom, yo gampang lah.. mengko lek direko-reko perlu nanggap, yo tak tanggap maneh.. lek perlu karo Ben Edan pisan. ben makin meriyah dan menghibur. suwun mas.. heheheheeee...

    Subandi
  • Super mantap kunsere mas.. aku karo teman-teman ning hongkong puas marpuas pokoke. mene lek ono acara laine.. arek-arek kondo jare kate nanggap maneh. ben selalu meriyah acarane. Tapi ojo lali.. kortingane, soale aku golet bathi mas..

    Katemi
  • Edhoos tenaaaan.. acara sunatan anak ku malih dadi meriyah lan heboh ketekan bintang tamu mas Arif Citenx. suwun mas.. mene-mene pingin nanggap maneh mas. tonggo teparuh sak bare acara kuwi, malih podo tekok, "Kapan nanggap mas Arif Citenx maneh mbak yu?" Yo tak sauri "Picise mbah mu opo!?" hehehehehee... ailopyu mase..

    Marpupah

Team Cah Edan

Arif Citenx

Arif Citenx

Founder, Performer

Arif Citenx

Founder, Performer

Ben Edan

Ben Edan

Performer

Ben Edan

Performer

YunRa

YunRa

Managemener

YunRa

Managemener

BikNung

BikNung

Tim Kreatif

BikNung

Tim Kreatif

Rilis Terbaru.

Morbi tristique gravida eleifend. Vestibulum id nisi metus. Pellentesque cursus, odio et tincidunt ultrices, mi nisl ultricies tortor, a aliquet orci odio quis ipsum. Nunc ut augue condimentum, pellentesque augue eu, vulputate libero.

– Delok Semua

Audio Player

Cenut-Cenut

Cenut-Cenut

BozzePop Etnik

Featured Artist

Arif Citenx

Arif Citenx

Pop Etnik

Upcoming Events

No Events are currently listed

Our Networks

SpotifySoundcloudBeatportBandcampLast fmYoutube

Arif CitenxCenut-Cenut